Ubisoft trekt Ghost Recon Breakpoint’s update troepen terug

Aan alles komt een eind, zo ook aan de content supply van Ubisoft’s Ghost Recon Breakpoint. Volgens de Franse uitgever is het tijd om het boek te sluiten en zullen er geen updates meer komen.

En daarmee komt een einde aan de tumultueuze loopbaan van Ghost Recon Breakpoint. De in 2019 uitgebrachte tactische shooter genoot vanaf dag één behoorlijk wat kritiek, iets wat Ubisoft al die tijd heeft willen rechttrekken. Maar ook dat kan men niet oneindig volhouden. Operation Motherland – de laatste content update – vormde daardoor de zwanenzang voor deze Ghost Recon telg.

Nu Ubisoft heeft besloten om Ghost recon Breakpoint te laten voor wat het is, kan men eindelijk eens aan wat zelfreflectie gaan doen. Want ja, echt lekker gaat het niet bij Ubi. Volgens CEO Yves Guillemot was Breakpoint echt een progressie-killer die de launch van Watch Dogs Legion, Immortals: Fenyx Rising en Rainbow Six Extraction behoorlijk in de weg stond. Maar goed, gelukkig zijn dat alle drie keiharde kaskrakers geworden.

Maar echt, Ubisoft heeft het maar moeilijk. Elke keer wanneer men met wat nieuws en innovatiefs komt, kraken wij het af. Eerst dat battle-royale uitstapje genaamd Ghost Recon Frontline wat linea-recta de vuilnisbak in mocht, toen dat NFT-gebeuren genaamd Quartz waar wij volgens Ubi te simpel voor zijn. Om maar niet te spreken over dat vermeende viespeukerij waar Yves naar verluidt zijn ogen voor sluit. Je zal er maar de baas zijn…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren