Ghost Recon: Breakpoint dit weekend gratis te spelen

De naam van Ghost Recon: Breakpoint bleek uiterst toepasselijk, want het gebrek aan kwaliteit en het overmatige gebruik van de Ubisoft-saus leidde ertoe dat er meerdere games van deze ontwikkelaar werden uitgesteld. Ook beloofde het bedrijf dat het Ghost Recon: Break zou gaan verbeteren, onder meer door de toevoeging van AI-teamgenoten. Desondanks vallen de verkoopcijfers tegen, wat Ubisoft dit weekend wil remediëren middels een gratis speelperiode.

Je kunt Ghost Recon: Breakpoint nu al gratis spelen op het platform van je keuze: pc (via Epic of Ubisoft Connect), PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je een van de lucky few zijn die een Xbox Series X/S of PlayStation 5 heeft bemachtigd, kun je de game ook spelen via backwards compatibility. Voor de consoles heb je overigens wél een abonnement op respectievelijk PlayStation Plus of Xbox Live Gold hebben. Ook kun je het spel eventueel via Google Stadia spelen als je een van de weinige abonnees van die dienst bent.

Als je de game dit weekend oppakt, kun je ervoor kiezen om hem te kopen met korting tot 85 procent. De voortgang die je tijdens het gratis weekend boekt, zal dan bewaard blijven. Ook is alle content dit weekend gratis beschikbaar, zonder uitzonderingen.

Ghost Recon: Breakpoint is gratis speelbaar tot 25 januari om 18:00 uur. Tip van de redactie: een gegeven paard mag je niet in de bek kijken, maar je mag er wel voor kiezen om het niet te berijden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren