Gerucht: Ubisoft onthult donderdag nieuwe Tom Clancy-game

Een paar maanden geleden verscheen er een update voor Ghost Recon: Wildlands die hints bevatte dat er een nieuwe game in de franchise aan zit te komen. Nu lijkt het erop dat ontwikkelaar Ubisoft dit spel komende donderdag gaat onthullen.

De oorspronkelijke teaser verwees naar het fictieve bedrijf Skell Technology en de nieuwste update voor Ghost Recon: Wildlands bevat een uitnodiging voor Skell Con, dat plaats zou vinden op 9 mei om 21:30 uur (Nederlandse tijd). Ook wordt er meermaals verwezen naar de website van Skell Technology, met daarbij de melding ‘rating pending‘.

Als je op de website inlogt met gebruikersnaam ‘asantos’ (zonder aanhalingstekens) en wachtwoord 10068, krijg je een video te zien waarin de producten van Skell Technology worden getoond, zoals medische drones en noodbehandelingen. Mocht je geen zin hebben om de inloggegevens te gebruiken, kun je de video in kwestie ook onder dit nieuwsbericht bekijken.

Jace Skell, de oprichter van het bedrijf, klinkt als een kwaadaardige man: hij wil bouwen aan een betere toekomst door autonome machines te ontwikkelen. Op zich natuurlijk een positieve instelling, maar evil masterminds hebben natuurlijk altijd een betere toekomst voor ogen.

Met deze teasers weten we natuurlijk nog niet om wat voor game het gaat. Het zou kunnen gaan om een game in een bestaande Tom Clancy-serie, zoals Ghost Recon of Splinter Cell, maar het zou natuurlijk net zo goed een heel andere game kunnen worden. Op die informatie zullen we moeten wachten tot vermoedelijk 9 mei om 21:30 uur.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Connectie met Wildlands of niet; bij komt dit meer binnen als een opzetje voor Watch_Dogs 3. De manier hoe Skell Technology wordt neergezet, doet mij nogal denken aan een soort offspring van ctOS of iets in die richting.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Tom Kauwenberg: tom als je gelijk hebt eet ik mijn schoen op en dat is nog al wat(maat 50)

 3.   
  Heccer's avatar

  @the ultimate gamer boss:
  En ik maar denken dat ik een grote maat had 48,5.

  Ben eerlijk gezegd zeer benieuwd waar ze mee komen.
  Maar Tom Watch Dog is geen tom clancy we zullen zien.

 4.   
  DonderVuist's avatar

  Future tech needs a Future Soldier 😉

  Maar ben benieuwd 😛

 5.   
  tijn80's avatar

  @Tom Kauwenberg: Als het toch Splinter Cell is: instant buy

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Heccer: haha

 7.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Heccer: Waar haal je vandaan dat het per se om Tom Clancy-titels zou moeten gaan?

 8.   
  Heccer's avatar

  @Tom Kauwenberg: Uit de kop Tom.

  Ubisoft onthult donderdag nieuwe Tom Clancy-game

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Heccer: Ik zou voortaan ook eens proberen wat verder door te lezen en zelf conclusies te trekken in plaats van alles aan te nemen. Niet zeggende dat onze koppen per definitie clickbait zijn, maar probeer het eens.

 10.   
  tijn80's avatar

  @Heccer: Waar haal je Tom Clancy vandaan? Ja, er zit een zit een hint in een Tom Clancy game. Dat wil niet zeggen dat het over een Tom Clancy-game gaat. Maar ik hoop natuurlijk dat het wel zo is. Zou erg teleurgesteld zijn als het om Watch Dogs 3 zou gaan

 11.   
  Heccer's avatar

  @tijn80:

  Dat hoop ik natuurlijk ook dat het om een Tom Clancy game gaat.
  Hopelijk Splinter Cell of een nieuwe i.p zou ook welkom zijn.
  Ghost recon maar dan niet zoals de laatste want die vond ik persoonlijke minder.

  @Tom Kauwenberg:
  Ja MR Tom zou volgende keer door lezen. Zou kunnen gaan.
  Zou het ook een rayman kunnen zijn!! Maar er een beetje van uit gaande dat het in de tom clacy reeks valt geen watch dogs 3 wat ik persoonlijk ook niet hoop want vond deeltje 2 beetje van mah grappig leuk maar niet echt mijn ding.

 12.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tijn80: Dit was ook precies mijn punt. Dat de hint ín een Tom Clancy-game zit, wil niet zeggen dat het per se om alleen Tom Clancy zou moeten gaan.

  Ubisoft is heer en meester van hun andere (toekomstige) projecten pushen in bestaande games. Dit zijn de gasten die hun lieflijke konijntjes vorige maand nog tussen Vikings en samoerai lieten knokken.