Mercenaries DLC gratis toegevoegd aan Ghost Recon Wildlands

Ubisoft heeft naar buiten gebracht dat de gratis DLC Mercenaries is toegevoegd aan Ghost Recon: Wildlands. In deze nieuwe free-for-all PvPvE-modus dien je met acht spelers de strijd aan te gaan. Je dient redding te zoeken, een evacuatiepunt te lokaliseren en als eerste in de helikopter te stappen om te winnen.

Aan het begin van elke match is de locatie van de helikopter onbekend. Spelers hebben dan ook nog geen wapens. Je dient radiozenders te vinden en te activeren om de zoekradius te verkleinen. De eerste speler die drie zenders activeert weet de locatie te vinden. Natuurlijk dien je elkaar tijdens dit proces ook gewoon kapot te schieten.

Naast de nieuwe modus zijn er ook een aantal gameplay-mechanieken op de schop gegaan, onder andere voor het oppakken van gear, het uitrustingssysteem en het health-systeem. Ook zijn deuren nu vernietigbaar. Merecenaries is vanaf nu gratis beschikbaar voor mensen die Ghost Recon Wildlands in hun bezit hebben. De game is verschenen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren