Vierde Special Operation voor Ghost Recon Wildlands gratis beschikbaar

Ghost Recon Wildlands gaat inmiddels alweer bijna twee jaar mee, maar wordt nog altijd voorzien van nieuwe content. Het tweede seizoen loopt nu langzaam op zijn einde, maar er is nog één grote Special Operation als klapper om het af te sluiten. Deze voegt onder meer een nieuwe PvE-modus en PvP-klasse toe.

De Guerilla-modus draait om het verdedigen van sleutellocaties tegen hordes kartel- en Unidad-leden. De golven worden natuurlijk steeds sterker naarmate je er meer verslaat. Na elke wave krijg je de kans om wapens, vaardigheden of upgrades te kopen of te upgraden met de spullen die je buit hebt gemaakt van je tegenstanders. Deze items hebben stuk voor stuk strategische voordelen, dus het is zaak om de juiste keuzes te maken. De Guerilla-modus is beschikbaar voor tot en met vier spelers, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om solo te spelen.

Ook worden er met Special Operation 4 wijzigingen doorgevoerd in de PvP-modus Ghost War. De eerste is de nieuwe Sapper-klasse, die met een drone schokmijnen kan plaatsen die de aanval van vijanden kunnen vertragen.

Ook worden er twee nieuwe maps toegevoegd aan Ghost War, alsook twee evenementen die bepaalde elementen uit het immens populaire Battle Royale-genre overnemen. Het eerste evenement heet Arms Race en geeft spelers aan het begin slechts toegang tot een pistool. Voor sterkere wapens zullen spelers het onderling uit moeten vechten op leven en door.

Het tweede event heet Danger Zone en dwingt spelers om zich te blijven verplaatsen, omdat ze anders ultrasone schokken krijgen, een beetje à la de cirkel in PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Check hieronder de trailer voor Special Operation 4, de laatste grote uitbreiding van jaar 2 van Ghost Recon’s Wildlands.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren