May the 4th Be With You; Razer komt met Star Wars-peripherals

Zelfbenoemd “gaming lifestyle”-merk Razer heeft weer een aparte samenwerking uitgestippeld, op een wel erg speciale dag. Internationaal staat 4 mei (“May the Fourth”) bekend als de feestdag rondom alles Star Wars, en daarvoor lanceerde Razer een gelimiteerde reeks Stormtrooper-randapparatuur voor je game-pc.

In het specifiek gaat het om een drietal Razer-producten, die nu in een officieel Star Wars-sausje worden gedompeld.. Emperor Palpatine zou er apetrots op zijn.

Respectievelijk gaat het om het Razer Blackwidow Lite toetsenbord (á 99.99 dollar), de draadloze Razer Atheris muis (59.99 dollar) en de gigantische Razer Goliathus muismat (34.99 dollar).

Alle drie de producten lijken zich ver te begeven van Razers absolute toplijn (zoals de Huntsman Elite), en zodoende blijft ook de prijs enigszins schappelijk. In die zin lijkt het Star Wars-aanbod van Razer zich dan ook iets meer op de mainstream te richten dan anders het geval is.

Jammer genoeg lijkt de gehele Stormtrooper-campagne zich wel uitsluitend te beperken tot Amerikaans grondgebied, in ieder geval als het aankomt op de eigen verkoop van de officiële Razer website.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Ik hoop zó hard dat die muis er voor zorgt dat je eigenlijk altijd mis schiet, in welke shooter dan ook.

  2.   
    NoobAssPlayer's avatar

    @Tom Kauwenberg: Haha! Ik moest er ook direct aan denken. Jammergenoeg schiet ik evenwel wel mis ;p