Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe de Razer Huntsman Elite op je portemonnee jaagt… | GamersNET Gear

Al kortstondig te zien in een eigen unboxing, maar nu mag de Razer Huntsman Elite ook voorkomen voor een volwaardige review. Onze toetsenbordpurist Tom ging intensief aan de slag met Razers nieuwe paradepaardje à 209,99 euro.

Kunnen de vooruitstrevende optische schakelaars en bredere RGB-mogelijkheden die steile richtprijs waarmaken, of gaat het toetsenbord onderuit op een gebrek aan extra macro-toetsen en passthrough voor USB? Je hoort én ziet het, in deze kersverse aflevering van GamersNET Gear

 1.   
  Mattiees's avatar

  😆

 2.   
  PoisonedCookie's avatar

  Titel had wel wat origineler gemogen 🙄

 3.   
  OnOwned's avatar

  PoisonedCookie schreef, "Titel had wel wat origineler gemogen 🙄 "

  Is de woordgrap niet goed genoeg nee? En leuk dat je eindelijk een accountje hebt aangemaakt!

 4.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Weer een leuke Gamersnet Gear, het enige wat ik mis is het horen en zien van het typen op de toetsen. Misschien is dit bij volgende afleveringen met een toetsenbord wel mogelijk. Dan kunnen wij misschien beter horen/zien waarom Tom zo enthousiast wordt van de switches.

 5.   
  Tom's avatar

  Ik zat er eigenlijk aan te denken om de geschreven recensie gewoon te tikken met de Huntsman zelf, en vervolgens die daarvan een complete audio-opname op SoundCloud te mieteren.

  Eventueel in ASMR-achtige stereo, voor de liefhebber.

  Van het typen zelf zijn beelden beschikbaar, maar helaas neem ik B-roll niet standaard op met een shotgun mic of iets dergelijks. Sowieso maken we daar in de presentatie niet echt ruimte voor, maar dat is misschien iets wat we in het vervolg mee kunnen nemen?