Razer breidt roze Quartz-reeks uit met negen nieuwe producten


Mocht je hard gaan op roze, dan doet Razers recente aankondiging je vast goed. De stijlvol rosé getinte Quartz-serie wordt namelijk uitgebreid, en niet zo’n beetje ook. Maar liefst negen bestaande stukken Razer-randapparatuur worden vanaf 14 februari ook verscheept in het romantische kleurenspectrum.

Afgezien van het kopstuk, de Razer Blade 13-laptop, worden alle onthulde producten vanaf Valentijnsdag verkocht op de officiële Razer webstore. Over andere (fysieke) retailers deed Razer tot dusver nog geen uitspraken.

De peripherals (en hun prijzen) die vanaf 14 februari zoal verkocht worden in Quartz-kleuren zijn als volgt:

 • Razer Basilisk muis — € 69,99
 • Razer Goliathus Extended Chroma muismat — € 59,99
 • Razer Kraken headset — € 79,99
 • Razer Raiju Tournament Edition controller — € 149,99
 • Razer Seiren X microfoon — € 109,99
 • Razer Base Station Chroma headset-standaard — € 74,99
 • Razer Huntsman toetsenbord — € 159,99
 • Razer Blade Stealth 13 — $ 1.599,99
 • Razer Phone Quartz-beschermhoes — € 29,99

Saillant detail is dat de Quartz-uitvoeringen van veel van de producten tegen “gewoon” dezelfde prijs verkocht worden als hun zwarte of “Mercury” witte tegenhangers. In die zin zijn wij van Gamersnet nog altijd aardig te spreken over producten als de Razer Basilisk en Razer Kraken, die doorgaans bijzonder goede prestaties vertonen tegen hun prijzen. Klaarblijkelijk nu ook in roséstijl.

Wanneer de Razer Blade Stealth dan wél naar Nederland komt (en tegen welke prijs), is nog onduidelijk. In wezen zijn de laptops nooit officieel gelanceerd in de Benelux, dus de kans lijkt klein dat dit roze model überhaupt ooit onze winkelschappen aandoet.

Zou jij wat roze randapparatuur overwegen, of houd je het liever bij het standaard zwart met wat RGB-verlichting — doorgaans natuurlijk de vaste voerkleuren voor de gamer aesthetic van nu?

 1.   
  Petor's avatar

  Please Tom! Ik review de hele lijn!!!! 🙂

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Petor: Zolang de bijbehorende kattenoortjes voor de headset maar deze kant op komen, ben ik helemaal game.

 3.   
  OnOwned's avatar

  @Tom Kauwenberg: @Petor: Maar ik wil hem ook wel :O Deze kleur is de shit. Beetje jammer dat de laptop dan niet te krijgen is…..