Razer onthult RESPAWN, “mental performance” drankje voor gamers

Onder het vaste mom van “voor gamers, door gamers” doet Razer vandaag een wel erg aparte aankondiging: RESPAWN, een eerste poging tot een eigen “mental performance” energiedrankje voor de gamer.

Middenin alle E3 2019-chaos deed Razer plots zijn nieuwste onderneming uit de doeken, maanden verwijderd van april, waarin je dit soort onthullingen toch eerder zou verwachten.

Het tegendeel blijkt waar; RESPAWN is geen grap en Razer neemt het drankje absoluut serieus. Zo bewijzen ook de gelikte nieuwe website, een (iets té) inspirerende reclamevideo en de samenwerking met een handvol esport-atleten en content creators onder de noemer Team RESPAWN.

In het verleden pakte Razer al eens uit met een eigen energiedrankje, al ging het destijds nog om een overdreven 1 aprilgrap. Het geintje groeide uiteindelijk uit tot een heuse onderneming. Razer is ditmaal menens, waarmee het vuur geopend is op bekende energiedrankjes voor de gamer, zoals bijvoorbeeld G-Fuel.

RESPAWN wordt, net als veel concurrerende drankjes, verscheept als aan te lengen poedertje. Voor een twintigtal van die zakjes (verkrijgbaar in vier smaken) betaal je 24,99 dollar. Momenteel wordt RESPAWN enkel in de Verenigde Staten verkocht.

Of RESPAWN uiteindelijk ook wereldwijd verscheept zal worden, is vooralsnog onbekend. Zou jij interesse hebben in een ijskoude shaker vol Razer-sap?

  1.   
    mmx's avatar

    Ik neem wel een cola daar heb ik genoeg aan ,