Geruchten nieuwe Switch ontkracht door Nintendo

Gisteren werden de geruchten omtrent een goedkopere versie van de Switch sterker, maar inmiddels is bekend dat Nintendo de geruchten de kop in heeft gedrukt. Tijdens de aankomende E3 zal er geen aankondiging worden gedaan voor een nieuwe Switch.

De geruchten zijn door Nintendo ontkracht tijdens een bespreking van de kwartaalcijfers, aldus Bloomberg. Tijdens de E3 in de Verenigde Staten, die op 11 juni begint, zal de Japanse fabrikant dan ook geen nieuwe versie van de draagbare console uit de doeken doen. CEO Shuntaro Furukawa heeft gezegd dat Nintendo wél continu aan nieuwe hardware werkt, maar nieuwe hardware pas zal worden geïntroduceerd zodra die rijp zijn voor de verkoop.

Furukawa heeft verder geen enkel woord gerept over de meer krachtige versie van de Switch. Volgens eerdere geruchten zou deze versie eind dit jaar op de markt komen.

  1.   
    Dedsec's avatar

    Gelukkig want ik heb er pas sinds kort een, en ik kijk ook liever naar de games dan elke keer een nieuwe console te moeten kopen, want dat is gewoon niet leuk meer.