Mogelijk twee nieuwe Nintendo Switch-modellen op komst

Volgens geruchten brengt Nintendo deze zomer twee nieuwe modellen uit voor de Nintendo Switch. The Wall Street Journal zegt dat ze informatie hebben van mensen die momenteel betrokken zijn bij de ontwikkeling van de modellen. Een van de twee modellen zal nieuwe mogelijkheden bieden voor de gamers die wat meer van de hardware vragen. Dit model zal alleen niet zo krachtig worden als bijvoorbeeld een PlayStation 4 of Xbox One. De geruchten beweren ook dat diverse ontwikkelaars en leveranciers van bepaalde onderdelen voor de hardware inmiddels al toegang zouden hebben tot een prototype van de Switch.

Het tweede model zal een goedkopere variant zijn van de momenteel verkrijgbare Switch. Naar verluidt wil Nintendo deze versie als dé opvolger van de 3DS uitbrengen. Beide modellen krijgen volgens de bronnen ook een compleet nieuwe uiterlijk. Nintendo heeft nooit bevestigd dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe versies voor de Switch, dus momenteel moeten we het nog even doen met de geruchten. Bovendien is er nog steeds een hardnekkig gerucht dat VR naar de Switch komt.

Zie jij graag nieuwe modellen van de Nintendo Switch? Laat het ons vooral weten in de reacties.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Geheel logisch, een versie die iets beter upscaled zodra hij wordt aangesloten op de televisie is hard nodig. De switch heeft t er nu al moeilijk mee als hij al naar 1080 gaat.

  Een kleinere, goedkopere switch zie ik ook wel zitten gezien de huidige simpelweg net een slagje te groot is om echt als handheld te worden bestempeld voor mij.

  Goede ontwikkeling dit zolang je geen ‘switch pro exclusives’ krijgt (over een paar jaar) en je in feite niets meer hebt aan je ‘oude’ console.

 2.   
  Dedsec's avatar

  Nee ik heb er al een, maarja er zijn mensen die hebben nooit genoeg en willen alleen maar meer.

 3.   
  mattioza's avatar

  @BozeBever: Het is natuurlijk dubbel. Aangezien de ‘Switch Pro’ juist toegankelijker zou zijn om bepaalde games naar de Nintendo console te brengen. Games dat nu, met het huidig model, juist onmogelijk of erg moeilijk zijn. Als je alle games op beide exemplaren moet gaan uitbrengen is de evolutie van de dure variant vrij beperkt, behalve dat de games iets gemakkelijker draaien of dat tikkeltje beter mooier zijn.

 4.   
  KevinW's avatar

  Dat VR naar de switch komt is toch geen gerucht meer? Er is een nieuwe labo kit genaam de VR set