Nieuwe uitbreiding voor Just Cause 4

Ontwikkelaar Avalance Software is momenteel nog druk bezig met het afronden van RAGE 2, maar de ontwikkelaar is ook nog lang niet klaar met hun eigen Just Cause 4. Vanaf 30 april is er een gloednieuw DLC-pakket beschikbaar, genaamd Dare Devils of Destruction.

De DLC voegt vijftien nieuwe missies en zestien nieuwe, bewapende auto’s toe aan de game. De vijftien missies kennen drie categorieën: survival, rampage en run. In de run-modus dien je zoveel mogelijk creatieve stunts uit te voeren. De trailer voor de DLC is hieronder te bekijken:

Just Cause 4 is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Vorige maand werd bekend dat de game is toegevoegd aan Xbox Game Pass.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Eindelijk.

 2.   
  mmx's avatar

  Altijd leuk .

 3.   
  KingTwigg's avatar

  Hee dat betekent dat ik hen deze week al kan doen!

 4.   
  tranceguy's avatar

  Tof!

 5.   
  Dedsec's avatar

  Ja ik vind deze ook nog steeds beter dan de anderen 3 Just Cause games, dus de media geloof ik niet meer zo als ze het over een review hebben, want mij minpunt was dat de mini map weg was, en mij plus punten waren dat de map niet meer te groot is en de woestijn weer terug is maar ook radio zenders., en elke site gaf ook het zelfde review, dus je kan al gelijk zien dat het om de grootste nieuws site gaat die als eerste een review geeft.

  Maar wat een goeie reacties hier dan zie je maar weer hoe ver de media weg is van de gewone gamers.