Just Cause 4 nu ook beschikbaar via Xbox Game Pass

Formeel is het nog niet aangekondigd, maar het lijkt erop dat Just Cause 4 is toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Gamers die lid zijn van Xbox Game Pass kunnen zodoende Just Cause 4 zonder extra kosten downloaden.

Just Cause 4 kende geen al te sterke start. De reviews waren over het algemeen niet heel positief. Daarnaast vielen vooral de verkoopcijfers van de game behoorlijk tegen. Hetzelfde geldt voor een andere game van Square Enix, namelijk Shadow of the Tomb Raider. Deze game werd vorige maand al toegevoegd aan Xbox Game pass.

Aangezien je Xbox Game Pass een eerste maand voor slechts één euro kunt proberen, is dat een goedkope manier om behoorlijk wat interessante titels een kans te geven. Daarna kost de dienst 9,99 euro om toegang te houden tot alle games uit de Xbox Game Pass.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Mocht je deze game bij launch hebben gekocht (dat is toch een paar weken geleden?) dan is bij dezen je game totaal gedevalueerd. Als games zo snel al verdwijnen in gamepasses oid bij een slechte verkoop dan vraag ik mij bij een volgende keer oprecht af of ‘het niet beter is te wachten omdat deze toch wel in de gamepass verschijnt’.

  GaaS wordt je zo ook financieel bijna door je strot geduwd. Je bent gek als je het niet zou doen.

 2.   
  Mike2165's avatar

  Daarom wacht ik tegenwoordig met games kopen kijken of het in de pass komt. Of het moet wel een heel goede titiel zijn waar je van kunt verwachten dat het er niet in komt.

 3.   
  Donfatos's avatar

  @BozeBever:

  Omdat het geen bijster goede game is, zacht uitgedrukt, en dus slecht verkocht, zit ie in de pass nu.

 4.   
  Dedsec's avatar

  @Donfatos:

  En hij is toch echt beter dan alle anderen Just cause games, want je hebt meer overzicht , en je hoeft ook niet meer alles en overal kapot te maken, maar ook de muziek zorgt er voor dat je meer in de omgeving voelt.

  Het enigste minpunt is dat er geen mini map meer is, waar ze nu ook al mods voor hebben gemaakt.