Vliegen in Fortnite met Air Royale-modus

Update 8.30 voor Fortnite is nog maar net verschenen en inmiddels is bekend dat versie 8.40 ook beschikbaar is voor alle platformen. Deze update brengt een heuse Air Royale-modus naar de game en laat spelers in duo’s tegen elkaar spelen in gevechtsvliegtuigen, waarbij iedere speler drie levens tot zijn of haar beschikking heeft.

Als je vliegtuig te lang op de grond staat, dan explodeert deze en is het mogelijk om andere vliegtuigen te kapen om een leven terug te krijgen. Naast dit alles daalt een bovenliggende storm geleidelijk en vallen er lootboxes uit de lucht. Deze kisten bevatten items om je vliegtuig te repareren of te voorzien van boosts.

De patch voegt nog een andere tijdelijke modus toe, genaamd Food Fight Deep Fried en draait om twee teams die hun mascotte dienen te beschermen. Dit alles terwijl de vloer zich langzaam vult met lava. Verder zijn er legio andere aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd en zijn allemaal te vinden in de uitgebreide patch notes.

  1.   
    BozeBever's avatar

    En het werkt verbazingwekkend goed! Fortnite begint langzaam maar zeker steeds completer te worden. Meer dan ‘enkel een spelletje’.