Releasedatum Sniper Elite V2 Remastered bekend

Ontwikkelaar Rebellion heeft de releasedatum voor Sniper Elite V2 Remastered uit de doeken gedaan en zal op 14 mei verschijnen. De remaster van de originele Sniper Elite V2 krijgt 4k- en hdr-ondersteuning en zal opgepoetste graphics bevatten. Sniper Elite V2 kwam destijds uit voor pc, PlayStation 3, Xbox 360 en de Nintendo Wii U. Op de consoles van de huidige generatie zal de game voor het eerst verschijnen.

Spelers die de originele game eerder al via Steam hebben gekocht, kunnen voor 10 euro de remastered-versie aanschaffen. Voor de consoles worden er prijzen tussen de 30 en 40 euro genoemd. Sniper Elite V2 is een remake van Sniper Elite uit 2005. De game is een tactische shooter die zich afspeelt in 1945 om het gevecht van Berlijn. Zoals de naam al weergeeft, speel je de game vooral met de sniper en is het daardoor een echte stealth game.

Naast verbeterde graphics brengt de game een nieuwe fotomodus, zeven nieuwe personages en kun je met zestien mensen gelijktijdig spelen in een multiplayer-sessie. Alle extra DLC die voor de originele game is verschenen zal tevens beschikbaar zijn.

Sniper Elite V2 Remastered verschijnt op 14 mei voor pc, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren