Sniper Elite V2 komt naar Wii U

Ontwikkelaar Rebellion en uitgever 505 Games melden trots dat hun Sniper Elite V2 in 2013 ook naar de Wii U zal komen. Met de komst van Sniper Elite V2 kunnen gamers met een Wii U zich wederom opmaken voor een spel met mooie graphics. Een belangrijk stokpaardje in de gameplay is dat je kogels met een enorm gevoel voor detail kan zien inslaan bij je tegenstanders. Jason Kingsley, de directeur van Rebellion, is enthousiast over de Wii U-versie van Sniper Elite V2:

Sniper Elite is just the kind of mature game that is perfect for the different mechanics of the Wii U. It’s been a challenge to get it right, but thanks to our team and the fantastic support of our partners at 505 Games we believe we’ve brought the unique gameplay to a whole new platform.
De Wii U-versie van de shooter zal de Gamepad gebruiken om ten alle tijde een map van de omgeving op het schermpje te toveren die je toont waar vijanden zich kunnen schuil houden. Rebellion belooft nieuwe controls en een gevoel voor interactiviteit die enkel mogelijk is met het touchscreen van de GamePad.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Komt er toch nog iets na de wii u.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Goed nieuws lijkt me, ik vond Sniper Elite V2 de beste game van vorig jaar!