Sniper Elite V2 DLC nu beschikbaar voor PC

Sniper Elite V2, een game die je toestaat om de meest gruwelijke kills met je sluipschuttersgeweer te maken, is voorzien van twee nieuwe DLC-pakketten.

Het eerste pakket bevat een nieuwe map getiteld Neudorf Outpost. Dit gebied verscheen in september al voor het singleplayer-component van het spel, maar nu kunnen spelers ook in de multiplayer-modus aan de slag in deze omgeving. Ook voegt de DLC een Dog Tag Harvest-modus toe, waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk dog tags van dode vijanden te verzamelen.

Daarnaast presenteert ontwikkelaar Rebellion ons het Landwehr Pack. Deze DLC bevat een nieuwe singleplayer-missie die zich afspeelt in Berlijn. Zaak is om drie Duitse generaals om te leggen en deze opdracht kun je voltooien middels één van de twee kersverse snipers of het gloednieuwe machinegeweer dat het pakket bevat.

Het eerste DLC-pakket is gratis verkrijgbaar via een update voor de game, voor het Landwehr Pack zul je 3,99 euro neer moeten tellen. De DLC is vooralsnog enkel beschikbaar op de PC.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Tof. Dat klinkt als aardig wat content voor weinig geld.

    De DLC is vooralsnog enkel beschikbaar op de PC.

    Heerlijk hoe de ontwikkelaar, Rebellion, nog steeds hun uitgever, 505 games, terug pakt voor het feit dat ze de PC-versie weigerden uit te geven. 😆