In gesprek met Rare over Sea of Thieves’ Anniversary Update

Vanaf 30 april wordt Sea of Thieves wederom gratis uitgebreid met nieuwe content, nu in de vorm van de gigantische Anniversary Update. Onze Tom mocht daar vorige week voor overvliegen naar de legendarische ontwikkelstudio Rare, om alle nieuwigheden aan de tand te voelen én een zeewaardige babbel te maken met de stuurvrouw en -man.

Tom schuift aan bij Shelley Preston (Senior Designer) en Joe Neate (Executive Producer) om te bespreken wat zoal nieuw is en waarom. En ja, uiteraard maken ze het daarbij bont door met modder te gooien over elkaars prestaties aan boord…

 1.   
  Mike2165's avatar

  Ik wist het. Toen je zij dat er wat speciaals kwam op onze laatste sea of thieves stream.
  Maar ik durfde dit niet te zeggen om je in een benarde positie te brengen, Maar wel gruwelijk vet dat je daar geweest bent.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Een natte droom van Tom in video format is altijd mooie.

 3.   
  Puddingboom's avatar

  06:59 yooooooooo, de aanvang van Tom zijn crematie begint om 15:00.

 4.   
  Sixty's avatar

  prachtig die friendly banter, je hebt hem toch in de rematch wel verslagen he

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Sixty: Ronde drie heeft ons team dus uiteindelijk ook gewoon glorieus gewonnen, met al het getier en dichtgeknepen achterwerken van dien.

  Jammer dat we de gameplay/facecams niet hebben, maar het was een bizar vette match geworden. Ons team heeft een mooi prijsje gekregen als aandenken; denk dat ik die later vandaag nog even inwrijf bij Joe op Twitter.

 6.   
  Sixty's avatar

  @Tom Kauwenberg: ow nice, eventjes flink liken met z’n allen puur om het extra in te wrijven xD

 7.   
 8.   
  fantasyfreak's avatar

  Mooi interview zo. Het voelt goed om te zien dat je echt liefde voor die game voelt en niet alles zegt om maar wat te slijmen 😀

  En ook mooi dat het nu alleen was. Vorige keer zat je volgens mij met iemand die de game totaal niet kende.

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @fantasyfreak: Laatste keer dat ik een afspraak had met Rare, was inderdaad een beetje ongemakkelijk voor een andere journalist. Die had er gewoon weinig zin in – of misschien waren de biertjes van de avond ervoor hem iets te veel geworden.

  Dit was toch wel heel anders voor de pers. De passie van het hele team zien en met z’n allen een paar avonturen beleven, dat maakt natuurlijk ook een hele fraaie indruk. Ontzettend veel samen praten en lachen, schept natuurlijk ook wel een betere aanloop voor een interview.

 10.   
  fantasyfreak's avatar

  @Tom Kauwenberg:

  Haha mooi man. Dat zijn dan toch wel de mooiste tripjes 😀 Ik snap ook waarom je eigenlijk niet kon wachten om dit met de wereld te delen.

 11.   
  Linkje's avatar

  Super tof!