Anno 1800 krijgt open beta

Na een paar maanden uitstel is het over twaalf dagen eindelijk zover: de release van Anno 1800. Maar vlak voordat we met de hele game aan de slag kunnen, kunnen we vast een voorproefje krijgen middels een open beta.

Die vindt namelijk plaats van 12 tot 14 april. Aangezien de game op 16 april al uitkomt, is het dus eerder een veredelde demo dan een beta, maar dat doet natuurlijk niets af aan de kans om Anno 1800 voor de release al te spelen. Het is niet bekend of alle content speelbaar zal zijn tijdens de beta-periode.

Anno 1800 verschijnt op 16 april, exclusief op pc via de Epic Games Store (en Uplay).

 1.   
  BozeBever's avatar

  Dit is zo een spel (één van mijn favoriete series), waarvan een demo of time-limited demo op zijn plaats is. Grafisch prachtig en het loopt goed, totdat je een beetje een stad hebt gemaakt… Dan is het frames tellen.

  Uplay leent zich er prima voor. 10 uurtjes proberen (dan heb je net een half potje gespeeld ongeveer). Tegen die tijd ben je zo verslingerd en koop je het toch wel.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  @BozeBever: Ja, zeker fijn om even te kunnen kijken of hij een beetje degelijk draait op m’n systeem. De Alpha draaide hier best prima, dus hopelijk is daar weinig verandering in gekomen (of is de game verder geoptimaliseerd)!