Anno 1800 krijgt 24 maart nieuwe uitbreiding Seat of Power

Anno 1800 season 2 dlc

Anno 1800 verscheen bijna een jaar geleden en wist bij veel gamers de juiste snaar te raken met de Industriële Revolutie uit de 19e eeuw. De game werd daarna nog uitgebreid met The Sunken Treasures, Botanica en The Passage, als onderdeel van de eerste season pass. Ook in 2020 gaan Ubisoft en ontwikkelaar Blue Byte verder met het uitbreiden van deze toch al omvangrijke game. Om precies te zijn over twee weken.

Het tweede seizoen bestaat net als de eerste season pass uit drie uitbreidingen. De Season Pass 2 is te koop voor 25 euro en gaat op 24 maart van start met de uitbreiding Seat of Power. Deze uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid om overheidsinstellingen en paleizen te bouwen om wetten en regelgeving voor jouw gebieden in te stellen. Later dit jaar verschijnen dan nog de uitbreidingen Bright Harvest en Land of Lions. Bright Harvest stelt je in staat om te profiteren van technologische ontwikkelingen en mechanisaties op het gebied van landbouw. Dit kan een enorme boost betekenen voor de kwaliteit en kwantiteit van je gewassen, alsmede je totale economie.

Land of Lions moet volgens de ontwikkelaar de grootste uitbreiding gaan worden van dit tweede seizoen. In deze uitbreiding draait het om de lang verwachte reis naar het zuidelijke continent, waarbij je de droge woestijngronden tot leven kunt brengen met een nieuw irrigatiesysteem.

Voor twijfelaars is er goed nieuws, want tussen 12 en 15 maart is Anno 1800 gratis uit te proberen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren