Fortnite update v8.20.1 voegt o.a. explosieve compoundboog toe

Het achtste seizoen van Fortnite is nog in volle gang, en dat merken we volop met de hoeveelheid updates die Epic Games steevast uitrolt. Als gevolg op update v8.20 wordt nu ook update v8.20.1 uitgerold, die wederom een boel nieuwigheid met zich meebrengt.

De introductie van een compleet nieuw wapen, de zogenaamde “Boom Bow”, is zonder twijfel de grootste verandering. Deze compoundboog schiet shotgun-patronen af, die vervolgens ontploffen bij treffers. Wil je echter de volle hoeveelheid damage scoren, dan moet je de boog wel minimaal 1.6 seconde willen opladen.

De Boom Bow is per direct te vinden in de Battle Royale, Creative én Save the World modi.

Naast vers wapengerei, lanceert met deze update ook een nieuwe Limited Time Mode (LTM), “Sniper Shootout” genaamd. In deze tijdelijke modus wordt er enkel gevochten met Sniper Rifles én kunnen gevallen spelers niet meer overeind geholpen worden.

Voor een volledig overzicht van alle veranderingen die de content van v8.20.1 verwerkt in alle drie de Fortnite-modi, kun je de officiële patch notes van Epic Games zelf raadplegen.

Update v8.20.1 wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd voor Fortnite, ongeacht op welk platform je de battle royale-hit oppakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren