Ultiem lieve Skyrim-oma onsterfelijk gemaakt in The Elder Scrolls 6

De 82 jarige grootmoeder Shirley Curry is een groot fan van The Elder Scrolls V: Skyrim, dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Op YouTube is Shirley voor vele gamers hun “Skyrim Grandma”, die met regelmaat voorleesvideo’s en Let’s Play’s uploadt voor de wereld om van te genieten.

Tussen alle jonge schreeuwerigheid is Shirley een verademing op het video-platform. De aandoenlijke tante trekt misschien niet de grootste kijkersaantallen binnen, maar ze schittert in haar oprechte rust, wijze adviezen én liefde voor de game:

In de hoop haar eervol te vereeuwigen, ondernamen die fans het om Shirley ín de nieuwe Elder Scrolls te krijgen. En zo geschiedde.

Tijdens Bethesda’s vieringen rondom het 25 jarige bestaan van The Elder Scrolls-serie, werden ook alvast wat behind the scenes beelden getoond van het ontwikkelproces achter de zesde, volwaardige titel. Daarin zien we niet alleen hoe Bethesda nu werkt met photogrammetry om omgevingen realistischer te maken, maar ook hoe het verzoek van Shirley’s fans gehonoreerd wordt: “Skyrim Grandma” is nu fotorealistisch tot leven gebracht in de volgende Elder Scrolls.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Nils100's avatar

  Erg lief van Bethesda

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Serieus een aanrader om te kijken. Enorm rustgevend en geeft je een ander perspectief op gamestyles.

 3.   
  Tadao's avatar

  Hopelijk komt het uit terwijl zij er nog is