Draagbare Wii gemaakt door fan | Lunchtip

Een ideale balans tussen handheld- en home-consoles heeft Nintendo vormgegeven in de vorm van een Nintendo Switch. Eerdere systemen waren beperkt tot een draagbare console of een console vastgeketend aan een televisie. Tot nu! Een fan heeft een oude console van Nintendo omgetoverd tot een heuse handheld!

Een modder genaamd GingerOfMods heeft de Wiiboy Color gemaakt en is gemaakt door een aangepaste buitenkant van de Game Boy Color in 3D te printen. Daarbij heeft hij knoppen van een Nintendo DS Lite gebruikt en zijn er verschillende onderdelen van een Gamecube-controller toegepast. De camera komt rechtstreeks van een achteruitrijcamera voor een auto.

De gemaakt creatie is in onderstaande video te zien. Wat denk jij? Zou je zoiets willen zien? Laat het weten in de reacties!

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Voorkant ziet er best gaaf uit de achterkant wat minder, maar super leuk bedacht :).