F1 2019 verschijnt eerder dan verwacht

Formule 1-fans en overige racefanaten kunnen gerust hun hart ophalen: Codemasters heeft aangegeven dat F1 2019 twee maanden eerder wordt uitgebracht dan voorgaande edities. Door de vroegere releasedatum dit jaar kunnen fans van Formule 1 samen met de coureurs alle Grand Prixs beleven terwijl de strijd om het F1 kampioenschap in full action is.

De aankondiging van de releasedatum ging uiteraard ook gepaard met een vlotte F1 2019 Announce Trailer, waarin opvallend genoeg ook een F2 auto afgebeeld blijkt te zijn:

Naast een vroegere release komt er een nieuwe mogelijkheid om de buitenkant van je auto te customizen naar hartenlust. Je kunt je gepimpte bolide vervolgens showen aan al je vrienden in de multiplayer-modus.

Vanaf 28 juni kunnen gamers met een racehart zich uitleven met het nieuwe F1 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc. De release valt dit jaar samen met de Oostenrijkse Grand Prix op de Red Bull Ring. Nu kun je Max Verstappen niet alleen aanmoedigen, maar ook nog eens van de baan rijden op Red Bulls thuisgebied.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Was eigenlijk ook vreemd om een spel dat het seizoen moet vertegenwoordigen te releasen op het moment dat het kampioenschap al ver bezig is met de tweede helft van het seizoen. Tuurlijk, de auto’s moeten 1-1 worden nagebouwd incl specs enzo, maar het voelde altijd zo half. Dit is een stap in de goede richting. Prima spellen overigens!

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @BozeBever:

  Precies. Het zou mooier zijn als het nóg eerder kan maar ik denk dat dat lastig gaat worden. Tenzij ze misschien de hele game kunnen opbouwen en alleen nog in bijv. maart de modellen en wat getalletjes van de specs aanpassen. Een release in eind maart/begin april zou dan wel heerlijk zijn.