My Friend Pedro verschijnt in juni op Nintendo Switch en pc

Het is even stilgeweest rondom de game, maar My Friend Pedro laat eindelijk weer van zich horen. Aan de hand van een bombastische comeback laten ontwikkelaar Deadtoast Entertainment en uitgever Devolver Digital weten dat de game aanstaande juni alweer op Nintendo Switch en pc verschijnt.

De onafhankelijke, brute shooter was al even in ontwikkeling, maar het was pas op afgelopen E3 2018 dat Devolver Digital officieel met de game naar buiten kwam. Een hilarisch grove gameplay trailer geschiedde, en sindsdien wachten we met smart op méér van het “Blood, Bullets, Bananas” credo.

Sinds vanmiddag is de Full Throttle Trailer van My Friend Pedro een feit. Die laat wederom meer zien van de bizarre schietactie die het spel voorschotelt, maar geeft ons dus ook een preciezere releaseperiode: deze zomer nog.

Ergens in juni moet My Friend Pedro dan dus toch Nintendo Switch en pc aandoen. Wat dat laatste platform betreft, lijkt Devolver Digital gesetteld te zijn met Steam, alwaar de game al even te “Wishlisten” is.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren