My Friend Pedro beschikbaar voor PlayStation 4

My Friend Pedro is inmiddels al een tijd beschikbaar voor pc en de Switch, maar sinds vandaag is de game ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Ontwikkelaar DeadToast Entertainment, 22nd Century Toys en uitgever Developer Digital zijn blij om dit nieuws dan ook te delen.

De versie voor de PlayStation 4 is helemaal compleet mét alle uitbreidingen toegevoegd. Onderstaande trailer is speciaal uitgebracht om de launch voor de console te vieren.

My Friend Pedro heeft evenals een eigenzinnige stijl, maar is vele malen brutaler dan de titels van Media Molecule. In de game raak je bevriend met een pratende banaan, met wie je vervolgens tal van explosieve avonturen zal beleven. Bijgestaan door snelle skateboards, kogelwerende kookpannen en meer willekeurigheid schiet je jezelf door de kleurrijke levels heen, terwijl een pompende soundtrack je voortstuwt om verder te blijven knallen.

Het raken van schoten doet er minder toe, zolang je het maar flikt met een bizarre hoeveelheid stijl of snelheid. En dat allemaal om natuurlijk Pedro tevreden en veilig te houden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren