My Friend Pedro al een half miljoen keer verkocht

My-friend-pedro-review-3

In juni nog zo’n 250.000 keer verkocht, maar My Friend Pedro heeft weer een nieuwe mijlpaal te vieren. De game is inmiddels bijna een half miljoen keer verkocht, aldus uitgever Devolver Digital.

Om dit heugelijke feit te vieren wordt er een grote update uitgebracht met de naam Code Yellow. De update voegt een aantal nieuwe modi toe en spelers kunnen bijvoorbeeld spelen in de Tony Player-modus. Daarnaast bevat de update een aantal nieuwe functies. Zo kunnen spelers het karakter bijvoorbeeld een groot hoofd geven of de snelheid van het spel en het karakter aanpassen. Bovendien voegt de update een bioscoopmodus toe aan de game, waarmee spelers hun avonturen op een totaal andere manier kunnen beleven.

In My Friend Pedro raak je bevriend met een pratende banaan, met wie je vervolgens tal van explosieve avonturen zal beleven. Bijgestaan door snelle skateboards, kogelwerende kookpannen en meer willekeurigheid schiet je jezelf door de kleurrijke levels heen, terwijl een pompende soundtrack je voortstuwt om verder te blijven knallen. Het raken van schoten doet er minder toe, zolang je het maar flikt met een bizarre hoeveelheid stijl of snelheid. En dat allemaal om natuurlijk Pedro tevreden en veilig te houden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren