EA is het bewijs dat God niet bestaat | Gamersnet Podcast #52

Het was weer een bewogen week in de game-wereld en dat betekent natuurlijk weer een bomvolle editie van de Gamersnet Podcast! In deze extra lange aflevering #52 schuiven onze Amador, Peter én Tom aan voor een flinke babbel, met meer dan genoeg discussie rondom het laatste nieuws…

Zo speculeren de drie heren door over de mogelijke overname van Take-Two door Sony en mag Tom eindelijk losbarsten over de stand van zaken in The Division 2.

Ondertussen heeft Amador een appeltje te schillen met games as a service door het release-fiasco van Anthem. Is het een eenmalige uitschieter, of schuilt er meer achter de patronen van Electronic Arts?

Luister mee met de bomvolle aflevering hieronder, en schroom vooral niet ons te vertellen hoe jij in zou haken op onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    mattioza's avatar

    Sony dat volledig Take-Two overneemt klinkt even (on)geloofwaardig als het gerucht rond de overname van EA door Microsoft vorig jaar. Met 2K zou ik het nog enigszins geloven, maar dat Rockstar franchises GTA en Red Dead Redemption PlayStation exclusives gaan worden, lijkt me straf. Ook al het budget dat hier tegenaan gegooid moet worden.

    De strategie van EA rond de Firestorm modus, om het na een paar maanden maar uitbrengen begrijp ik wel, ze hadden waarschijnlijk gehoopt dat het voor een tweede populariteitsgolf ging zorgen. Enkel de combinatie met Apex Legends is heel vreemd te noemen.