Jade Raymond aan de slag bij Google

Google is serieus bezig met gaming, zoveel is inmiddels wel duidelijk. Zo is er de recente teaser dat men bij de Game Developers Conference aanwezig zal zijn. Ook lijkt het dat Google momenteel een eigen controller ontwikkelt. Nu gaat het bedrijf nog een stap verder richting de wondere wereld der games.

Niemand minder dan Jade Raymond is namelijk aangesteld als vicepresident bij Google. Dit maakte ze zelf via Twitter bekend. Raymond kennen we uiteraard van haar verleden bij Ubisoft, waar ze zich vooral bekommerde om de Assassin’s Creed-franchise. In 2015 verliet ze Ubisoft om als studiobaas bij Electronic Arts aan de slag te gaan. Dat bleek geen heel succesvolle combinatie, want van een geplande Star Wars-game is het nooit gekomen.

Nu mag ze haar geluk beproeven samen met de ambities die Google heeft op het gebied van games. We wensen haar uiteraard alle succes en hopelijk gaan we spoedig meer concreets zien en horen van Raymond en Google.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Het zou wel in Googles verlengde liggen om vol te gaan op het streamen van games. Nu hebben ze niet alleen een leuke proef daarvan achter de rug en een grote keynote aanstaande, maar ook nog eens een flinke naam om het aan te koppelen.

    Dit kan nog interessant gaan worden.