Jade Raymond aan de slag bij EA met Star Wars en als studiobaas

Voormalig Ubisoft-producent Jade Raymond heeft een contract bij Electronic Arts getekend. Raymond, die vele jaren aan het roer stond bij Assassin’s Creed, krijgt als grote taak om studiobaas te worden van de nieuwe ontwikkelstudio Motive, in Montreal Canada.


Motive gaat bezig met geheel nieuwe franchises. Ook zal de studio nauw samen gaan werken met het BioWare-team in Montreal, dat momenteel druk bezig is met Mass Effect: Andromeda. Een ander groot project waar Motive aan mag werken is de nieuwe Star Wars-game van Amy Hennig. Hennig heeft vele jaren ervaring met verhalende games, zoals de Legacy of Kain-serie en meer recenter de Uncharted-franchise. De Star Wars-game is momenteel in ontwikkeling bij ontwikkelaar Visceral Games, waar Raymond ook een oogje in het zeil gaat houden. Raymond vertelde:
I’m thrilled that the first big project that we will work on in Montreal will have Amy as Creative Director. An opportunity to work with her and the Visceral team, and to play in the Star Wars universe, is once-in-a-lifetime stuff.
Een samenwerking tussen de grote vrouw achter Assassin’s Creed en een drijvende kracht achter het succes van Uncharted. Een gouden combinatie? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ze mag ook wel bij mij komen ontwikkelen

 2.   
  Mandamo's avatar

  Die chick heeft precies de carriere die ik wil.. Lifegoals bruh

 3.   
  Lashrom's avatar

  Thijs. schreef, "Ze mag ook wel bij mij komen ontwikkelen "

  BA-DUM-TSS!
  😆