Jade Raymond verlaat Ubisoft

Jade Raymond, de lieftallige Ubisoft-ontwikkelaar die bekend raakte tijdens de ontwikkeling van Assassin’s Creed, verlaat Ubisoft om nieuwe mogelijkheden na te streven. Dit is bekend geworden middels een persbericht van Ubisoft.

I’ve spent 10 extraordinary years at Ubisoft, and I am proud to have been part of many of the best teams in the industry making truly remarkable games.
Raymond stapte na het tweede deel af van de Assassin’s Creed-franchise en werd managing director van Ubisoft Toronto, waar ze aan de slag ging met Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist en Watch_Dogs. Ze heeft een fantastische tien jaar achter de rug bij Ubisoft en ze is trots dat ze deel heeft mogen maken van één van de beste teams binnen de industrie, aldus Raymond.
This is one of the hardest decisions of my career, but the Toronto studio is strong and on a solid path. I’m confident that now is a good time for me to transition leadership of the studio to Alex and to pursue my other ambitions and new opportunities. Stay tuned for more on what’s next for me, but for now, I’d like to thank Ubisoft for its partnership through the years, and I wish them the very best in all their next endeavours.
Ze vervolgt met de woorden dat dit één van de moeilijkste beslissingen is geweest in haar carrière, maar Ubisoft Toronto is een sterke studio en is op een solide pad. Jade Raymond heeft er vertrouwen in dat Alexandre Parizeau, die de functie van haar overneemt, het stokje prima zal hanteren. Het is nog onbekend waar de beste dame naartoe gaat, maar daar zullen we vast meer over te horen krijgen.

Tot slot bedankt Yannis Mallat, de baas van Ubisoft Montreal en Toronto, haar voor alle inzet van de afgelopen jaren en hij wenst Raymond het beste voor haar volgende avonturen.

Ook wij van GamersNET bedanken Jade Raymond voor al haar schoonheid.. eh.. werk. Succes!

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  oeh die laatste zin in combinatie met een eerder nieuwsbericht over vrouwelijke ontwikkelaars.

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Gewaagd inderdaad maar naast haar werk was ze het publieke gezicht van de eerste AC game dus meh 🙄

 3.   
  LightFasher's avatar

  Was ze niet net terug bij de AC franchise? Jammer, maar ik ben benieuwd wat we in de toekomst gaan zien.

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  Eh… meh… ???
  Ze zit achter de eerste twee Assassin’s Creed games die nu de meest opgebrachte game franchise is geworden voor Ubisoft. Beetje respect 😉

 5.   
  Hillianii's avatar

  assassin_MKA schreef, "Eh… meh… ???
  Ze zit achter de eerste twee Assassin’s Creed games die nu de meest opgebrachte game franchise is geworden voor Ubisoft. Beetje respect 😉 "

  +1

 6.   
  MisterMDW's avatar

  Ben benieuwd waar ze nu naartoe gaat.. Ze heeft toch een paar van mijn favoriete games tot stand gebracht 😀

 7.   
  WoKingNL's avatar

  Ik bedoel meer dat de opmerking dan nog een soort van een reden had met de “Meh” sorry dat dat niet helemaal duidelijk was 😉 “Naast haar normale werk public face van AC”

 8.   
  ShadyXL's avatar

  Ik herinner me nog steeds het moment dat ik haar zag tijdens een video van de eerste Assassin’s Creed. Jammer dat ze vertrekt, maar ik ben wel benieuwd waar ze naar toe gaat. Veel succes gewenst!

 9.   
  Andrevantoever's avatar

  Dat is één knappe dame.

 10.   
  Goregash's avatar

  Jammer dat ze gaat maar 10 jaar is best lang om bij 1 werkgever te blijven. Erg loyaal 🙂 Wellicht dat haar meer geboden is door een andere ontwikkelaar en dus zullen we in de toekomst meer van haar gaan zien 🙂

 11.   
  Moon-Hero's avatar

  DDamn

 12.   
  Daniel Z's avatar

  GENERAL_DS schreef, "oeh die laatste zin in combinatie met een eerder nieuwsbericht over vrouwelijke ontwikkelaars. "

  Haha, natuurlijk niets negatiefs over haar. Ze heeft goed werk geleverd en dat ze mooi is, maakt het een fijne bijkomstigheid.