The Division 2 krijgt enorme Day One-patch

Met nog een paar dagen te gaan tot de verschijning van The Division 2, heeft uitgever Ubisoft laten weten dat er een enorme patch beschikbaar zal komen. Veel details heeft Ubisoft op de eigen officiële website gepubliceerd.

De patch zal diverse bug fixes bevatten en bevat bovendien vele andere verbeteringen. Voor pc en Xbox One weegt de update tussen de 48 en 52 gigabyte, wat overigens wel afhankelijk is van de regio en de taal van de installatie. Voor de PlayStation 4 moeten spelers een luttele 88 tot 92 gigabyte vrij zien te houden.

The Division 2 komt aanstaande vrijdag op 15 maart beschikbaar, maar enkele spelers kunnen de game al iets eerder spelen. Spelers die de Gold- of Ultimate-edities hebben gekocht, kunnen dinsdag al aan de slag met de game. Uitgever Ubisoft zal dit jaar nog veel DLC uitbrengen en de eerste details zijn inmiddels ook bekend.

Heb jij al enorm veel zin in de game? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Sodeju

 2.   
  mmx's avatar

  Oops dat is weer een flinke.

 3.   
  Dedsec's avatar

  En dat moet ook allemaal van die 1 TB.

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Het is inderdaad een bizar aantal GB’s…!

 5.   
  dandanna's avatar

  Wtf, 92 GB? Mag je dan nog steeds spreken over een patch, haha.

 6.   
  Tinuzz's avatar

  Niet normaal zo groot. Laten we holen dat de patch werkt en niet als nog veel problemen geeft. Maar gelukkig heb ik morgen vrij.

 7.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Op pc is de patch dus net wat kleiner dan de game zelf. Klinkt op die manier eerder als een volledige re-install, maar goed.

  Ben ook wel benieuwd wát er dan zoal gepatcht wordt. Voor zover ik een paar uur in de game heb gezeten, leek het allemaal niet enorm mank. Hoogstens wat grafische missers en een paar clipping-gevallen, maar meer ook echt niet.