Meer details bekend over gratis DLC voor The Division 2

Uitgever Ubisoft heeft meer details vrijgegeven omtrent de gratis DLC-pakketten voor The Division 2. Zoals eerder aangekondigd zal al de downloadbare content gratis zijn voor de spelers.

Dit voorjaar verschijnt de eerste DLC en bevat onder andere Tidal Basin; een nieuwe stronghold die je kunt overnemen en Operation Dark Hours; een nieuwe Raid voor acht spelers. In de zomer en het najaar verschijnt de rest van de DLC voor dit jaar, die door Ubisoft genoemd zal worden als Episode 1, 2 en 3. Episode 1 zal D.C. Outskirts: Expeditions heten, Episode 2 krijgt de naam Pentagon: The Last Castle en voor de derde episode is nog geen naam naar buiten gebracht.

Last but not least komt er ook een Season Pass beschikbaar die je zeven dagen eerder toegang geeft tot de DLC. Bovendien bevat de pas diverse nieuwe, cosmetische items die je normaal alleen met geld kunt kopen.

The Division 2 verschijnt 15 maart voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vergeet vooral niet om de open beta te spelen, die vanaf morgen begint en tot en met 4 maart beschikbaar zal zijn.

  1.   
    dandanna's avatar

    Heb er echt veel zin in! Eens zien hoe ver ik met deze Open Beta kan komen.
    Jammer dat de server maintenance zater- en zondagochtend drie uur duurt (van 9:30-12:30 uur).