Rapporteerfunctie komt naar Apex Legends

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft in de eerste week meer dan 16.000 spelers verbannen uit Apex Legends, maar toch blijft cheaten een groot probleem voor veel spelers. De community klaagt momenteel steen en been over het ontbreken van een rapporteerfunctie binnen de game. Spelers kun je al wel rapporteren, maar is alleen mogelijk door een formulier in te vullen op de website van Electronic Arts. Voor veel spelers lijkt dit een wat omslachtige manier te zijn.

Lee Horn, Product Manager van de game, heeft op Reddit laten weten dat de ontwikkelaar momenteel bezig is met het ontwikkelen van een rapporteerfunctie en deze er zeker zal komen. Het is nog niet bekend wanneer de functie beschikbaar zal zijn, maar op 10 maart zal er een nieuw bericht verschijnen op Reddit en bevat wellicht meer informatie omtrent de rapporteerfunctie.

Bovendien staat Season One op het punt van beginnen, met 12 maart als een eventuele datum. Ook zou er een nieuwe speelbare Legend worden toegevoegd aan de game, die door het leven zou gaan als Octane.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren