Red Dead Online update brengt nieuw wapen en evenement

Vorige week stond Red Dead Online in het tegen van een enorme update, die meer dan 300 bugs wist weg te werken en veel nieuwe content introduceerde. Deze week is de update minder groot, maar we mogen wel een nieuwe wapen een nieuwe evenement verwelkomen in de open wereld van Red Dead.

Vanaf vandaag verwelkomen we namelijk een wapen uit de eerste Red Dead Redemption, namelijk de Evans Repeater. Dit wapen is dodelijk op de lange en middellange afstand en is behoorlijk aanpasbaar. Hij is verkrijgbaar via de Rawson, Wheeler & Co catalogue of bij elke wapensmid.

Daarnaast wordt er een nieuwe evenement geïntroduceerd, gemaand de Fool’s Gold. Dit Free Roam Event strijdt je tegen andere om de Golden Armor te bemachtigen. Zolang je deze draagt krijg je punten en wie de meeste punten heeft verdiend wint het spel.

Tot slotte krijgen alle spelers van Red Dead Online een nieuwe Care Package, als bedankje voor de ondersteuning. Hierin is het volgende te vinden.

· 60x High Velocity Pistol Ammo
· 60x High Velocity Repeater Ammo
· 2x Fire Bottles
· 8x Fire Arrows
· 2x Jolly Jack’s
· 2x Potent Horse Medicine
· 1x Lake Lure

Speler die vijf Daily Challenges uitspelen voor 11 maart krijgen daarnaast een Special Spinner. Hiermee kun je vissen vangen in alle maten.

Tot zover de update van deze week, volgende week verwachten we wederom een nieuwe update voor Red Dead Online.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren