Rockstar viert grote update voor Red Dead Online Beta met trailer

De update werd enkele dagen geleden al aangekondigd, maar is eerder vandaag dan toch echt in werking getreden. Ontwikkelaar Rockstar updatet de Red Dead Online Beta met legio verbeteringen, waaronder nieuwe competitieve modi en een verbeterd rechtssysteem.

Terwijl de nieuwe Showdown modi spelers meer missies geven om elkaar in te lijf te gaan, zorgen Free Roam Events ervoor dat er ook meer te beleven valt in de overworld van het online Wilde Westen.

Om te vieren dat de beta-fase van Red Dead Online overladen wordt met veranderingen, sterkt Rockstar de grote update aan met een eigen Red Dead Online Beta Update gameplay-video:

PlayStation 4- en Xbox One-gamers kunnen de update voor de Red Dead Online Beta nu kosteloos binnenhalen. Hoever de multiplayer van Red Dead Redemption 2 nu richting een uiteindelijke “launch” is, blijft vooralsnog onbekend.

Meer weten over de andere verbeteringen en toevoegingen die Rockstar met deze update brengt? Lees vooral verder in ons eerder verschenen Red Dead Online nieuws.

Heb jij de nieuwigheden van de Red Dead Online Beta al uitgeprobeerd? Zo ja, schroom vooral niet je mening over de Red Dead multiplayer met ons te delen…

 1.   
  Mike2165's avatar

  Het is een heel mooi en goed spel (Single Player) Wel te verstaan.
  Het online gedeelte heeft me nog niet echt kunnen pakken (Teveel Griefers) het is ongelooflijk moeilijk om rustig je ding te doen zonder er een andere cowboy of girl je lastig valt alleen kan ik ze nog wel aan, maar vaak zijn ze in groepjes.
  Dus hoop dat ze toch een soort van friendy server optie maken zoals in deel 1 of iets van pasive mode…

 2.   
  DB Ries's avatar

  Ik ben alleen bezi geweest met de sp maar ben gestopt. Mooie wereld erg levendig maar kon mij op de een of andere manier niet boeien. Over een tijdje weer proberen.

 3.   
  Dedsec's avatar

  @Mike2165:

  Daar wacht ik bij GTA 5 ook nog steeds op.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Online kan het mij niet boeien, offline zeker mooi spel.
  Ik heb bijna ook alle dingen voor 100% gedaan, alleen speciale vissen vangen of vogels die quest duren mij te lang.

  Maar echt super mooi spel en goed verhaal.