Nieuwe update voor Red Dead Online verschijnt 26 februari

Een tekort aan content in de singleplayer van Red Dead Redemption 2 is er zeker niet, maar toch besluit Rockstar om het online leven van fans te verrijken met nieuwe features voor de online-modus van Red Dead Redemption 2, simpelweg Red Dead Online genaamd. Volgende week wordt namelijk een nieuwe update gelanceerd, waarin vele nieuwe toevoegingen verwelkomd worden in de online-ervaring van de western.

Zo worden er nieuwe Free Roam Events toegevoegd en ook scheuren een reeks nieuwe races weg. Hiernaast worden ook nieuwe Showdown Modes toegevoegd, met daarbovenop een eerste nieuwe lading aan wapens, emotes en kleding. Dit zorgt ervoor dat je jouw mannetje of vrouwtje extra kan customizen.

De nieuwe update maakt het ook mogelijk om mee te doen aan Fishing Challenges. Daarin krijgen spelers enkel de juiste benodigdheden, om daarna competitief te hengelen naar de zwaarste vis van een bepaalde soort.

Is vissen niet zo jouw ding? Geen zorgen; het is met deze update ook mogelijk om een nieuw soort races te doen waarop je, tijdens het rijden op je paard, verschillende doelwitten moet raken.

Als kers op de taart trakteert Rockstar Beta-spelers van Red Dead Online deze week op 20 procent extra XP. De update zelf is vanaf 26 februari uiteraard kosteloos te downloaden voor bestaande spelers.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren