Nieuwe DLC voor Ni No Kuni 2 onderweg

Er is nieuwe DLC voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom onderweg! Bandai Namco heeft zojuist The Tale of a Timeless Tome aangekondigd, die deel uitmaakt van de season pass of los verkrijgbaar zal zijn voor PlayStation 4 en pc.

Er wordt een nieuw verhaal toegevoegd met daarin een oude bekende. Mensen die Ni No Kuni: Wrath of the White Witch hebben gespeeld zullen The Conductor nog wel kennen. Dit konijn in maatpak zal een rol spelen in het nieuwe verhaal.

Daarnaast worden er nieuwe Methods toegevoegd, zodat je je eigen speelstijl kunt aanpassen in Wizard’s Companions en Martha’s Method. Tot slotte wordt er nieuwe battle content toegevoegd in Solosseum Slog, een nieuwe locatie in de game met extra krachtige tegenstanders.

Het heeft even geduurd voordat deze nieuwe content werd aangekondigd en de directeur van Level 5, Akihiro Hino, waardeert dat enorm:

“Bij LEVEL-5 hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan de nieuwe content voor Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. We zijn dan ook verheugd vandaag een nieuw hoofdstuk voor Ni no Kuni II aan te kondigen: “The Tale of the Timeless Tome”. We waarderen het geduld van de fans en zullen binnenkort nog meer te delen hebben”

Vanaf 19 maart kun je aan de slag met The Tale of a Timeless Tome voor Ni No Kuni 2.

Wij hebben de game bij de release nagespeeld, waarbij Tom Gamersnet overnam!

Bekijk deel 1
Bekijk deel 2
Lees de Ni No Kuni 2 review

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Volgens mij is iemand vergeten een url af te sluiten 😛 (Edit: al aangepast zie ik 🙂 )

  Het werd trouwens wel tijd. Je weet wel dat het in ieder geval geen onderdelen zijn die voor de release al klaar waren en gewoon achtergehouden, maar het heeft nu eigenlijk te lang geduurd. Heb de game nog niet niet helemaal uitgespeeld en vraag me af of ik hem met wat ik nu allemaal te spelen heb sowieso weer in de PS4 ga stoppen. Vast wel ooit om het toch even af te maken 😛

 2.   
  Heart1982's avatar

  Geweldig spel, de huidige prijs in de winkel doet het ook echt geen recht.
  Echter deze dlc voelt wel een beetje als de welbekende mosterd na de maaltijd.

 3.   
  Papachico's avatar

  @Heart1982:

  Enige dat ik hoor is dat het een teleurstellend spel is. Ik vond deel 1 geweldig maar dit deel schijnt slecht in de smaak te vallen.

 4.   
  Heart1982's avatar

  @Papachico:

  Ligt nu voor 12,- bij Nedgame, intertoys, etc.
  Voor die prijs zou ik de gok wel durven wagen.

  Maar dat moet iedereen voor zichzelf bepalen en ik kan ook niet in ieders portomonnee kijken.
  Ik (persoonlijke mening) vond hem zeker weer vermakelijk, alleen dat verplichte landkaart vechten af en toe vond ik (persoonlijk) tegenvallen.
  doe er je voordeel mee!

 5.   
  Papachico's avatar

  @Heart1982:

  Zeker niet duur. Zal em misschien in de toekomst ff oppikken. Momenteel bezig met Fortnite, Kingdom Hearts en Tales of Vesperia.

  Thanks maat.

 6.   
  fantasyfreak's avatar

  @Papachico:

  Het is ook zeker geen hele slechte game, maar deel 1 was wel stukken beter 🙂