Eerste DLC Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom heet Adventure Pack en verschijnt in augustus

De eerste DLC voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom komt er aan en verschijnt begin volgende maand, op 9 augustus om precies te zijn. Bandai Namco heeft de nieuwe content aangekondigd en zal verschijnen als het Adventure Pack. Bezitters van de Season Pass krijgen eindelijk waar voor hun geld.

Wat je kunt verwachten? De uitgever heeft de eerste details onthuld en de downloadable content voegt nieuwe uitdagingen toe. Zo zijn Zeta en Blackhart nieuwe en moeilijkere bazen om te verslaan, je krijgt nieuwe quests en er worden extra verdiepingen aan Faraway Forest toegevoegd. Door deze missies en opdrachten te voltooien, verdien je bijvoorbeeld nieuwe beloningen en outfits. Nieuwe loot is er dus ook in overvloed te vinden.


Ni No Kuni II: Revenant Kingdom krijgt nog vaker DLC’s, want de tweede lading aan extra content staat gepland voor deze winter waarin je aan de slag kunt in nieuwe kerkers. Een stukje content die de game moeilijker moet maken, met onder andere sterkere vijanden. De derde uitbreiding moet in 2019 verschijnen, die een nieuw verhaal zal vertellen.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is op 23 maart verschenen voor PlayStation 4 en pc. Wat wij van de game vonden, kun je zien in onze video review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren