Releasedatum Animal Crossing vermoedelijk gelekt

Waarschijnlijk goed nieuws voor de mensen die sinds jaar en dag wachten op een nieuwe fatsoenlijke Animal Crossing. Het nieuwste deel dat op de Nintendo Switch moet verschijnen, komt volgens een Engelse retailer aankomende lente al uit.

Om precies te zijn is de datum 29 april en dit nieuws is op een eigenaardige manier gelekt, daarom zijn flink wat korrels zout nog altijd van toepassing. Er zijn een aantal mensen op Twitter die beweren dat ze bij GameStop te horen hebben gekregen dat Animal Crossing voor de Nintendo Switch op 29 april gaat verschijnen. Verrassend vroeg voor velen en de Engelse site GameByte wilde er het fijne van weten en heeft de desbetreffende winkel gebeld. De leidinggevende heeft het ook bevestigd aan de website en nu is iedereen gek aan het worden.

Mocht dit waar zijn, dan blijft het ontzettend vreemd. Nintendo heeft nog geen enkele gameplaytrailer laten zien, geen details vrijgegeven over de game en het de game heeft zelfs nog geen officiële titel. De tijd zal het allemaal leren, maar één ding is zeker; een groot deel van de 32 miljoen Nintendo Switch-gebruikers moet nog even geduld hebben voor de nieuwe Animal Crossing.

  1.   
    Linkje's avatar

    Damn dat is al snel. Hopen dat het nieuws waar is en zo snel mogelijk een trailer. Ben nog steeds hyped voor deze game!