Hoera! Hoerb! Hoerc! Animal Crossing is zaterdag een jaar

Zaterdag precies een jaar geleden verscheen Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch en de game is niet minder dan een enorm succes! Nintendo weet te melden dat de game in Europa al zeven miljoen keer is verkocht en dat betekent dat meer dan een derde van de Switch-bezitters in Europa de game heeft. Drie werf gefeliciteerd en natuurlijk zijn er leuke ingame gebeurtenissen onderweg om dit te vieren. Dit wordt allemaal gebracht middels een update die vanaf vandaag te downloaden is.

Naast de kekke jubileumtaart is de lente natuurlijk ook begonnen en dat brengt veel nieuwe items in de winkels en de catelogus. Bovendien komen er galavoorwerpen (1 april tot 30 april), een forsythia-boom om boomplantdag (1 april tot 10 april) te vieren en een wereldbol voor natuurdag (15 april tot 22 april).

Maar het hoogtepunt is natuurlijk iets wat al sinds de tiende eeuw grappig is! Toen al gebruikte emir Ziyadat Allah III van de Arabische dynastie Aghlabids dierendarmen voor deze tijdloze grap, die later in de jaren 20 van de vorige eeuw door het Canadese bedrijf JEM Rubber Co. naar de westerse wereld werd gebracht. Het scheetkussen (26 maart tot 1 april)!!!!

Buiten dat konijnendag weer voor de deur staat kun je ook reclame maken voor je eiland middels de eilandpromotor. Hiermee kun je foto’s en video’s maken waarbij je de beste elementen van je eiland kunt delen met de wereld. De eilandpromotor verschijnt op 24 maart en is vanwege onbegrijpelijke redenen slechts tijdelijk beschikbaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren