Hitman en For Honor zijn gratis PlayStation Plus-games van februari

Heb je zin om te moorden in stijl? Dan zit je in februari weer goed met een PlayStation Plus-abonnement. Gamers die maandelijks betalen voor hun online services krijgen gedurende de komende maand namelijk weer een tweetal gratis games en dat is ditmaal zeker niet het minste setje titels.

In februari mogen PlayStation Plus-abonnees zich gelukkig rekenen met niets minder dan For Honor en niemand minder dan Hitman, het complete eerste seizoen van de reboot uit 2016.

Eenmaal een bizarre online vechtwereld om tegenstanders een kopje kleiner mee te maken, anderzijds een dikke zestal missies om zo stilletjes mogelijk doorheen te sluipen. Tel uit je brute (en vaak hilarische) winst aan game-plezier.

Sony maakte het heugelijke nieuws zelf bekend middels de standaard blogpost, alsmede natuurlijk een vlotte promotievideo voor beide actietitels:

Naast de twee toptitels voor PlayStation 4 vallen natuurlijk ook andere games voor de PlayStation-familie in de line-up aan gratis titels voor PlayStation Plus:

De PlayStation 3- en PlayStation Vita-games zijn tot en met 8 maart 2019 gratis binnen te halen; iets langer dus dan de gebruikelijke downloadperiode.

Leuke bijkomstigheid zijn ook de andere voordelen van een PlayStation Plus-abonnement. Met ingang van februari wordt namelijk ook de inbegrepen Cloud Storage vergroot; van 10 GB naar maar liefst 100 GB aan online opslag.

Ga jij in februari aan de slag met een van de gratis aangeboden games bij PlayStation Plus? Schroom vooral niet je game-avonturen te delen met je vrienden van Gamersnet.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Ja met Hitman zeker. For Honor denk ik niet

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Ook wel fijn voor de gamers die Hitman 2 hebben, maar de Legacy Content nog niet. Kun je in februari gewoon kosteloos die hele eerste game importeren ín de nieuwe.

  Mocht je de mogelijkheid hebben dat eerste seizoen in Hitman 2 op te pakken, doe het dan zeker daar. De UI is veel relaxter en er valt dan weer leuk moordgerei te winnen voor de rest van de (nieuwe) missies.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Blijft jammer dat ps4 geen backwards compatibility heeft, had MGS 4 wel willen proberen. Hitman gratis is wel lekker, For Honor had ik op steam al een keer gratis gekregen

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Mooie selectie! Ik heb beide games al op pc, maar heb ze allebei nog nooit aangeraakt. Wie weet brengt dit hier verandering in 🙂

 5.   
  mheiden21's avatar

  @Tom Kauwenberg: en de xbox games?

 6.   
  tijn80's avatar

  @mheiden21:
  Bloodstained: Curse of the Moon (Xbox One) — Feb. 1-28
  Super Bomberman R (Xbox One) — Feb. 16 to March 15
  Assassin’s Creed Rogue (Xbox 360) — Feb. 1-15
  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (Xbox) — Feb. 16-28

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Geen verkeerde maand, beide zeker prima games.