Gamersnet Gear: Pokéball Plus

Na zijn uitgebreide Pokémon Let’s Go review komt onze Mike ook op de proppen met een impressie van de peripheral die Nintendo meestuurde: de Pokéball Plus.

Is dit interactieve balletje een broodnodig stukje randapparatuur voor de liefhebber of eerder een gimmick die verre van nuttig is? Mike ging er dagen (en vele wandelingen) mee aan de slag om te achterhalen in hoeverre de Pokéball Plus je geld waard is, voor zowel Pokémon Let’s Go als het gratis Pokémon Go.

 1.   
  Mattiees's avatar

  het voelt voor mij toch vooral als een gimmick met een klein beetje nut. Het is leuk bedacht en misschien gaan ze het (netjes) met nog meer titels gebruiken, maar nu vind ik het veel geld voor niet een extreem grote toevoeging aan de games.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  krijgde een warme [email protected] van als ge een vuurpokemon in je bal in je broekzak stopt Kappa Kappa wahahahahaha

 3.   
  MikeGevers's avatar

  @Mattiees: Ja, de prijs is absoluut een groot bezwaar, zeker als je nagaat dat Mew dus achter die paywall zit. Ik hoop dan ook dat ze dit item voor meer games dan alleen Pokémon Let’s Go gaan gebruiken, zodat de kosten per game een stuk lager worden. Lijkt me niet heel moeilijk om via firmware een nieuwe mythische Pokémon toe te voegen aan de Poké Ball Plus, bijvoorbeeld.