Meer info bekendgemaakt over Destiny 2 Black Armoury

Vanaf 4 december gaat de eerste van de drie mini-uitbreidingen live voor Destiny 2. Na de release van het goede Forsaken, krijgen spelers de eerste kluit content uit de Annual Pass.

Ondanks dat de drie uitbreidingen in de Annual Pass minder groot zijn dan het eerder genoemde Forsaken, zit er nog steeds heel wat toffe nieuwe content in. Zoals gebruikelijk gaat het maximum Power Level omhoog, worden er een aantal nieuwe Exotics toegevoegd en keren de Heavy Machineguns weer in volle glorie terug.

In het stuk verhaal wat wordt toegevoegd, help je Ada-1 om verschillende weapon forges aan te steken in de wereld. Deze stammen uit de Golden Age en het is ook meteen een nieuwe manier om aan sterke wapens te komen. Deze forges staan namelijk centraal in een nieuwe modus genaamd Lost Forges.

In Lost Forges ga je in een Fireteam van maximaal drie man, de strijd aan tegen hordes vijanden. In de chaos die ontstaat moet je onderdelen voor wapens vinden en in de forge stoppen. Overleef je de strijd, dan krijgt je hele team een nieuwe wapen.

Ook wordt er een nieuwe Raid aan Destiny 2 toegevoegd. Scourge of the Past is de derde volledige raid en is volgens Bungie een stukje korter dan de Last Wish-raid, die werd toegevoegd met de grote Forsaken-uitbreiding. Scourge of the Past speelt zich af op Aarde, in een afgelegen plek van de Last City.

Black Armoury verschijnt dus op 4 december op PlayStation 4, Xbox One en pc en is onderdeel van de Annual Pass, die je drie tientjes lichter maakt. Het is (nog) niet mogelijk om de uitbreiding los te kopen.

 

  1.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Ben vooral benieuwd hoe de nieuwe “Black” rarity gaat werken.