Destiny 2 nieuwste update verwijdert progressie van spelers

Nadat Bungie gisteren update 2.7.1 naar Destiny 2 bracht, ging er iets mis. Spelers merkten op dat diverse materialen, Bright Dust maar ook Glimmer als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Hierop besloot Bungie de servers offline te halen en zo snel mogelijk met een fix te komen die het probleem zou oplossen.

Inmiddels draaien de servers weer als vanouds, toch zijn er enkele dingen waar je allicht rekening mee moet houden de eerstvolgende keer dat je de game weer opstart. Bungie heeft namelijk een rollback van de meest recente back-up doorgevoerd, voordat de update in de game was geïmplementeerd.

Hierdoor is alle progressie die gemaakt is in Destiny 2 tussen 17:30 en 19:20, het moment waarop de update live was tot de servers offline werden gehaald, in zijn totaliteit gewist. Zo zijn tevens de gemaakte transacties waarin Silver of Bright Dust mee gemoeid is, eveneens verdwenen.

Hierdoor moet je de spullen die je met deze valuta hebt gekocht moet je weer opnieuw terugkopen in de Eververse. Indien je Silver hebt gekocht voor ‘echt geld’ tijdens dit venster komt de aangekochte hoeveelheid vanzelf weer op je account te staan, al kan het even duren voordat dit het geval is.

  1.   
    Anoniem-1088574610's avatar

    Het is en blijft een plots game , spijt dat ik hem destijds gekocht heb.