Marvel-oprichter Stan Lee overleden op 95-jarige leeftijd

Ontzettend treurig nieuws deze maandagavond, want de legendarische Stan Lee is overleden op 95-jarige leeftijd. Lee kampte al langere tijd met gezondheidsproblemen en is afgelopen jaar ook een aantal keer opgenomen in het ziekenhuis. Vandaag zou Stan Lee niet lekker zijn geworden thuis en hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Later dezelfde dag is Lee in het Ceders-Sinai Medical Center in Hollywood overleden.

In 1961 begon Stan Lee met Jack Kirby het merk Marvel en de eerste comic ging over The Fantastic Four. Onder zijn bezielende leiding zijn de jaren die volgden iconische superhelden als onder andere Spider-Man, The Incredible Hulk, X-Men en Iron Man gecreëerd. Deze personages zijn ondertussen niet meer weg te denken uit stripboeken, series, games en films.

Wat ook niet meer weg te denken is, zijn de vele cameo’s die Stan Lee heeft gehad in de tientallen films in het Marvel-universum. Van een man die rustig de hond uitlaat in Venom tot een bibliothecaris in The Amazing Spider-Man.

Wij wensen familie, vrienden en natuurlijk ook de fans van Stan Lee ontzettend veel sterkte toe met dit verlies.

 1.   
  Linkje's avatar

  R.I.P. Legend

 2.   
  dannyelske's avatar

  Respect! R.I.P

 3.   
  mmx's avatar

  Helaas dit was een kunstenaar .goedestrips en goede films .

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  [F]

 5.   
  tranceguy's avatar

  RIP Stan Lee! Een icoon, legende!

 6.   
  KevinW's avatar

  R.I.P. een legende was dit zeker, we zullen hem missen 🙁

 7.   
  LuniLuka's avatar

  R.I.P. deze legende zal zeker gemist worden en hij is voor velen een held geworden.

 8.   
  S3MM3R's avatar

  Rip :/

 9.   
  Papachico's avatar

  R.I.P. en bedankt voor t maken van superhelden strips dat geleidt heeft tot zelfs games, series en films. Groet, t kleine jongetje in mn hart.