DC en PUBG slaan handen ineen; vecht royaal als Joker of Harley Quinn

Vorige week nog kortstondig geteased, maar nu al volledig uit de doeken gedaan: de Joker en Harley Quinn-skins voor PlayerUnknown’s Battlegrounds. Jawel, PUBG heeft de handen ineen geslagen met DC voor een ludieke samenwerking…

Wellicht een ietwat late promotie voor het inmiddels teleurstellend ontvangen Suicide Squad, maar desalniettemin een geinige toevoeging voor de populaire Battle Royale. Wederom zet een samenwerking als deze PlayerUnknown’s Battlegrounds neer als de directe concurrentie van Fortnite, die vorig jaar al een samenwerking boekte met DC Comics-concurrent Marvel.

De komst van The Joker en Harley Quinn werd, geheel volgens PUBG-stramien, ook voorzien van een epische gameplay trailer, waarin de skins (en wapens) in vol ornaat te zien zijn:

De DC-kostuums zullen binnenkort hun intrede doen tot PlayerUnknown’s Battlegrounds op pc en Xbox One. Een precieze datum ontbreekt nog, maar daarover hoor je ons vanzelf aan de bel trekken, hier op Gamersnet.

Meer weten over PlayerUnknown’s Battlegrounds? We bespraken de 1.0 Update van de “originele” Battle Royale uitgebreid in onze PUBG videoreview. Sindsdien streeft ontwikkelstudio PUBG Corporation naar een constante verbetering, onder meer middels het Fix PUBG-programma en regelmatige gratis updates.

  1.   
    Mattiees's avatar

    leuke skins om toe te voegen aan je game 🙂