PUBG Update #23 brengt nieuw auto-pistool en 50v50-modus

PlayerUnknown’s Battlegrounds is sinds eind vorig jaar al officieel uit Early Acces met diens 1.0-versie, maar dat betekent niet dat de gefuseerde ontwikkelstudio’s van de PUBG Corporation stilzitten. In tegendeel; vandaag is Update #23 voor de pc-versie van de game gelanceerd, te beginnen bij de public test servers — de zogenaamde PTS.

De drieëntwintigste volwaardige patch voor PUBG is niet de grootste, maar ook zeker niet de kleinste. Pijlers voor deze update zijn onder meer een nieuwe 50-versus-50 War Mode genaamd Conquest, verbeterd zicht door de blauwe cirkel des doods, aangepast UI/UX-overkomen en natuurlijk het Skorpion pistool, die volledig automatisch 9mm munitie richting je vijanden kan pompen:

De Skorpion dient overal te kunnen spawnen en kan uitgerust worden met een handvol attachments. Daaronder valt ook de nieuwe laser sight, voor een spray and pray in stijl.

Helemaal handig en zelfbewust aan deze patch zijn de patch notes in kwestie. Niet langer zijn deze exclusief op blogs en websites na te lezen, met ingang van Update #23 kunnen spelers de laatste gameplay-technische aanpassingen direct terugvinden in het hoofdmenu.

Update #23 is voorlopig zeker niet de laatste update. Een precieze datum bleef uit, maar recentelijk verscheen wel een onverwachtse Halloween teaser voor PlayerUnknown’s Battlegrounds, die mogelijk een extra evenement of activiteit voor 31 oktober aankondigt…

  1.   
    WesterW's avatar

    50v50! Vet! Deed me onmiddellijk denken aan MAG overigens, een vergeten game die eigenlijk (terecht?) een bizar kort leven gegund was.