Ashe en B.O.B vanaf nu te vinden in Overwatch PTR

Afgelopen weekend al uit de doeken gedaan met een “eigen” Animated Short, maar nu ook speelbaar voor schietgrage gamers in de public test region (PTR); de nieuwe en 29e Overwatch-held, Ashe.

Samen met haar trouwe Viper-geweer en de haast aandoenlijke ex-butler annex moordmachine B.O.B (die fungeert als tijdelijke Ultimate-aanval) zet de schone gunslinger nu haar eerste stappen binnen de Overwatch-formule. Tijdelijk exclusief voor de PTR op pc, maar ongetwijfeld binnenkort ook in het uiteindelijke product op zowel pc als Xbox One en PlayStation 4.

Om nog eens haarfijn te onderstrepen wat de visie achter Ashe was, trakteert Overwatch-papa Jeff Kaplan belangstellenden nog eens op een Developer Update over Ashe. De beste man legt daarin onder meer uit hoe haar tweezijdige wapen (à la Widowmaker) zal werken, alsmede haar Ultimate met de nu al legendarische B.O.B:

Ashe vormt Overwatch-held nummer 29, alweer de achtste toevoeging aan de totale line-up van Blizzards populaire schietspel, die 24 mei 2016 alweer het daglicht zag op pc, PlayStation 4 en Xbox One. En zelfs met die, aanzienlijke legere line-up, waren wij al goed te spreken over Overwatch, waarvan destijds volop akte

 1.   
  tijn80's avatar

  Plagiaat! Denk ik dat ze wat nostalgie in de game proppen, is het een compleet andere B.O.B. 🙁
  https://www.youtube.com/watch?v=0pwWjPAQWoQ

 2.   
  Martix's avatar

  Ik vind dat ze nog een andere ability zou moeten hebben. Een slide of in ieder geval een movement ability. Voor de rest een toffe hero en mijn nieuwe waifu 🙂