Gamersnet Gear: Corsair HS70

Na zich al positief te uiten over de Corsair HS50, mag onze Tom nu ook zegje doen over de nieuwe HS70, een draadloze variant op dat model.

Met een relatief zacht prijsje en toch aardig wat luxe is de Corsair HS70 voor legio pc- én PlayStation 4-gamers een potentiële nieuwe aanwinst, maar niet eentje zonder wat (haast clichématige) minpuntjes.

In deze Gamersnet Gear schuift Tom aan bij Peter om een oordeel te vellen over Corsairs nieuwe draadloze paradepaardje. Meer weten? Check dan ook onze volledige Corsair HS70 review met meer beeldmateriaal, mening en alle specificaties van de headset…

 1.   
  Novel's avatar

  GamersNet Gear blijft altijd leuk en interresant om te kijken

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  draadloze headsets…. I’m in..

  Maar dan wil ik wel fatsoenlijk bereik hebben, Hij moet niet wegvallen/ruizen als je ff snel naar de wc gaat of wat te drinken/eten gaat pakken.
  En ik ben persoonlijk niet zo kapot van die LOMPE usb sticks die je dan nodig hebt. MIC. heb ik niet eens nodig want op PC speel ik toch niet met mic. gezien ik niet andere tot last wil zijn die hiero rustig tv willen kijken.

  een draadloze koptelefoon zou voor mij wellicht beter zijn. Maar bij koptelefoons heb je dan vaak van die basis station’s en die kan ik nergens kwijt [LAPTOP]
  en bleutooth… Denk dat dan je bereik weer echt belabberd is..

  doe tot nog toe nog altijd alles met mn hyper x cloud 2. Wat opzich een fijn ding is. Maar NIET draadloos..

 3.   
  remcoabc's avatar

  Lijkt me wel grappig hoor, een headset met aan de binnenkant en buitenkant speakers, en dat die aan de buitenkant dan een loop afspelen met: IK BEN EEN GAMER!

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @CHILLOZZ: Ik denk echt dat je je verwachtingen wat bij moet gaan stellen. Zonder flinke USB-dongle is het bereik ook gewoon minder, en van Bluetooth is sowieso al jarenlang een feit dat het bereik niet ver draagt. Dat is juist het hele punt van de technologie; gemakkelijk, maar niet voor ver.